18 de jul. 2014

Homs anunciarà Danacol - TITULARS 3

Francesc Homs podria anunciar Danacol
Com altres càrrecs de CiU, Homs comença a pensar a què es dedicarà quan el partit perdi el poder. Segons es rumoreja en Quico podria ser el nou rostre de Danacol. Andreu Mas-Colell ha fet un càsting per a Vicks Vaporub. Ningú no s'explica com se li ha pogut acudir a José Antonio Duran i Lleida presentar-se a Teena Lady. El conseller Santi Vila, en canvi, té grans possibilitats de substituir George Clooney com a imatge de Nespresso. Per la seva banda, Mònica Terribas s'ha posat en contacte amb Discovery Max per presentar Cazasubastas.


Dos farmacèutics de Calldetenes signen un manifest a favor de la consulta del 9N i dos dissenyadors gràfics de Sant Bartomeu del Grau, en contra
TV3 ha dedicat disset minuts al manifest de Calldetenes al TN vespre i no ha esmentat el de Sant Bartomeu del Grau. 13TV, en canvi, ha dedicat un ampli reportatge al manifest del Grau, però enlloc d'entrevistar els dissenyadors ha fet un reportatge sobre el rector de Sant Bartomeu, profund amant de la infantesa i la pre-pubertat.




Fa gairebé dues hores que Felipe González no insulta Podemos
La xarxa va plena d'especulacions sobre un empitjorament sobtat de la salut del socialdemòcrata. S'especula amb una intoxicació de gas natural. "Es un hombre mayor, a lo mejor dejó el grifo del gas abierto después de calentar la pizza carbonara de Hacendado", ha dit Ramón Jáuregui per a El País des de les Illes Caiman, on fa unes vacances merescudes.




Jordi Bilbeny afirma que William Shakespeare era català i Jack l'Esbudellador, espanyol
Bilbeny ha situat l'origen de Shakespeare a Sant Julià de Vilatorrada, on hi havia un poeta conegut pel sobrenom d'en Xispa (perdó pel barbarisme). De l'esbudellador de Londres diu que era nascut a Lorca (Múrcia), on l'anomenaven Jaime el Chupacabras fins que el sometent de Cardona el va fer fugir cap a la pèrfida Albió. 


Sandro Rosell s'intoxica amb un producte químic desconegut i esdevé invisible
La família Pujol-Ferrusola s'ha interessat per la susbtància i n'hi demanarà una mica, tot especificant que l'adquiriran "només si ens ho deixa baratet". Johan Cruyff afegeix llenya a la polèmica i afirma des d'un camp de golf que Rosell ho fa expressament per no tornar-li els vint euros que li va deixar per agafar un taxi a Doha -capital de Qatar- després de menjar-se uns quebabs. "A quebab con picante mucho yo invito yo no pica con gusto sin sarna, pero asunto de taxi no ver yo claro yo, igual como sintaxis" ha volgut aclarir l'astre del fumbol.

I dilluns, més

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada