16 de jul. 2014

Artur Mas, disposat a canviar de sexe - TITULARS DEL DIA


Artur Mas, disposat a canviar de sexe
Després d'oferir el canvi de data i de pregunta per a la consulta, ara ofereix el canvi de genitals. Francesc Homs diu en roda de premsa que si això passa, li demanarà per sortir junts: "No podria deixar la Presidenta sola en aquest atzucac", ha manifestat visiblement compungit.



Xavier Sala i Martín descobreix que és daltònic i demanda el seu sastre
"No afluixaré fins que no vegi el sastre entre reixes. M'ha fet anar vestit com un pallasso durant nys, no li ho perdono", ha expliat al programa de Josep Cuní. Segons el programa Efectivament de TV3, el sastre és soci del RCD Espanyol.

El Consell Assessor per la Transfiguració Nacional insta el govern a encunyar Maravedís
Després de moltes deliberacions, el CATN ha decidit que el maravedí serà la moneda de la Catalunya independent. Mònica Terribas presentarà el programa especial de cinc hores de durada: Les meravelles dels maravedís, on el Mag Lari farà desaparèixer mil maravedís de cop, que apareixeran en un compte d'Andorra a nom d'Enriqueta Pujol Ferrusola.


Boi Ruiz afirma que la sensibilitat social es pot curar amb èxit, però que el tractament no l'assumirà la sanitat pública
"Jo mateix em vaig fer el tractament fa uns anys en una clínica de Zurich i vaig quedar completament guarit" ha explicat, "Per trenta mil eurets et deixen com un Àtil·la dels serveis públics".


El diari ABC denuncia que Pablo Iglesias es va trobar un euro pel carrer i se'l va quedar
Esperanza Aguirre afirma que Adolf Hitler va fer el mateix quan era jove. El Sindicat Manos Limpias durà el cas als tribunals.



I demà, més



3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. .....no es Mónica Terribas Lluís, te has equivocado,.......es Mónicua Trocientosmil (€s, que le pagamos tú, yo y todos los catalanopaganos (contribueyentes) pues (hace como que) trabaja en una radio (que hace como que es) pública.........gracias por tu humor, es de lo poco que ayuda a a soportar toda esta bazofia........

    ....ah! ¿Sabes que han propuesto a Jordi Pujol y Marta Ferrusola como padres modelo? .....han educado tan bien a sus hijos que todos son millonarios.......

    .....PD: los dos comentarios eliminados son el mismo que éste, me he hecho la picha un lío, sorry.

    ResponElimina