1 de juny 2013

Els fantasmes de Can Junqueras, B-124


He dubtat: podia aprofitar que els espectres apareixen aprop de Can Jonqueres per burlar-me d'un polític, de la seva condició fantasmal. Però no ho faré. Estic tip d'aquesta gent. Cal obrir els ulls als fenòmens fascinants i meravellosos, al sol de la primavera, als núvols.

Vivim un cop i d'una tirada. No podem badar ni embrutar-nos la mirada amb la mesquinesa.

Fins i tot a les carreteres hi ha poesia. Vaig resseguir la B-124 entre Sabadell i Castellar quatre vegades. Vaig deixar el cotxe en un camí i vaig endinsar-me entre els pins. No hi ha res com perdre's per camins dins dels boscos, res com perseguir ombres entre els arbres i caure adormit finalment en una taca de sol damunt l'herba.

14 comentaris:

  1. aquest recorregut el faig sovint en bicicleta, i no he trobat mai cap fantasma, com a molt una tomba misteriosa que hi ha entre Castellar i Matadepera, on hi ha enterrat un tal Kaiser, el Pirata, que possiblement ho fos en vida un fantasma, lloc on per cer hi has passat per algunes imatges que he vist, pero anant en cotxe no es veu gran cosa. S'ha d'anar en bici o a peu per fruïr del paisatge.

    salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu i jo no hem vist fantasmes, però hi ha pesones que sí. T'enganxo aquí el reportatge que la ver el canal de TV Cuatro:
      http://www.cuatro.com/cuarto-milenio/programas/temporada-08/t08xp37/anciana-carretera_2_1609155222.html

      Elimina
    2. Ah! M'has de dir el lloc on hi ha en Kaiser, que em sembla una bona matàfora pels nostres dies i el visitaré.

      Elimina
    3. entre Castellar i Matadepera, un quilómere més o menys abans d'arribar on hi ha lo del joquei rar dels de Terrassa, alli en l'ùltima recta a la dreta. Mira, com tinc el FACEBOOK hi penjo la foto.

      Elimina
  2. Respostes
    1. Els Humanoids estan reposant, esperant que jo acabi el curs per tornar a engegar...

      Elimina
  3. M'agrada l'opció que has pres, la d'obrir els ulls. El Francesc no ha trobat cap fantasma a la B-124, però això no vol dir que no hi siguin... I no parlo dels vius.

    El video ens convida a obrir els sentits, sorolls, olors, formes, l'aire amb un regust indescriptible, ens convida a sentir d'una altra manera. No sabem si trobarem cap fantasma, però potser no cal. Aquests llocs de vegades hi són perquè els gaudim. Per sentir emocions que de vegades no sabem d'on venen. I potser aquestes emocions són les que ens porten els fantasmes i potser no les sabem interpretar...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fantasmes clars (en sentit litaral) no n'hi ha cap, però jo hi veg ombres que es mouen en diversos llocs, i em fa l'efecte que tota l'estona vaig estar rodejat d'espectres. El que passa és que són tímids i m'observaven de lluny.

      Elimina
  4. Aquesta entrada podria ser una video-psicofonia. Has engegat la cerca del fantasma, que et pot dur per molts camins. Esterem expectants

    ResponElimina
    Respostes
    1. A veure per on segueixo i què em trobo... jo crec que finalment trobarem respostes.

      Elimina
  5. Hola somos un equipo de investigación paranormal de sant feliu de llobregat. Estamos empezando a seguir estos testimonios de fenomenología en el lugar e interesados en inspeccionar la zona para experimentar. Cualquier información nos ayudaría. Nuestro email es inpasfg@hotmail.com

    ResponElimina
  6. Nuestro canal https://www.youtube.com/channel/UCU6AEJXya0FccyLHeKX6V0g

    ResponElimina